Et udpluk af vores referencer

Annette
Preben er utrolig ærlig og troværdig. Har en viden om kroppen der siger spar to og et sprudlende humør der kun kan smitte af på de folk som kommer. Siger fra hvis det er andre midler der skal til.
Vi havde en overgang klippekort til Preben, da vi løb ind i mange skader på grund af min søn Thomas vokser hele tiden, og spiller meget fodbold. Kunne ikke løbe uden at have ondt i hoften og var hammer skæv. Havde gået til fys og fik øvelser der hjalp kort varig.
Preben kunne se at han var skæv i kæben, fik det løst med et papir man bider i – vi grinede af det – men det virkede.

Lene
Preben har hjulpet mig med eftervirkningerne fra en hjernebetændelse – hvor lægerne ikke kunne hjælpe. Han spottede ved første behandling, hvor han skulle sætte ind og efter to behandlinger var der en mærkbar forbedring og nu er eftervirkningerne nærmest ikke-eksisterende. Jeg er glad og taknemmelig for, at Preben kunne gøre denne forskel!!

Annette
Var skæv hele vejen ned, men Preben fik rettet Thomas op og fik nåle i. Nu går du hjem og løber 4 km og du vil ikke kunne mærke din hofte – ganske rigtig, løb 4 km uden stop og siden den gang, har der ikke været noget. Har været forbi et par gange siden og blevet rettet lidt til, men det er nu 2,5 år siden.

Dette er en af mine mange solstråle historie.

Else
Vil gerne sige tak for god behandling. Du hjalp mig med at få has på mine rygsmerter og ikke bare det, dit altid positive og gode humør gjorde, at man altid gik hjem med en tro på, at det nok skulle blive godt igen. TAK Preben!

Jeanett
Det er fantastisk – og i første omgang helt ubegribeligt, at et par behandlinger hos Preben kan give et ungt sportsmenneske glæden ved bevægelse og engagementet tilbage. Det er tilfældet; netop fordi Prebens behandling er resultatorienteret og virker ud fra devisen om ét primært fokuspunkt – nemlig at gøre folk fri for smerte og gøre dem raske. Han behandler ved at se på “det hele menneske”, dennes indre balance, trivsel og velvære.

Anne-Mette
Det har været en meget positiv oplevelse at komme på din klinik. Din behandling har været yderst professionel og du har været yderst kompetent til at sætte dig ind i mit sted og hjælpe mig videre, hvilket jeg er taknemmelig for. Jeg giver dig store roser videre

Jytte
Du har formået at opbygge et behandlingssted, hvor man altid føler sig omsluttet af din ægte og ærlige lyst til at hjælpe og lindre, og hvor man hurtigt erfarer din store faglige og menneskelige indsigt.

For 5 år siden hjalp du mig over en voldsom svimmelhed, som dominerede min hverdag. Egen læge plus hospital kunne blot tilbyde mig søsygetabletter, men din akupunkturbehandling hjalp mig og svimmelheden er ALDRIG vendt tilbage. Tak, fordi du hjalp mig ud af en håbløs situation og tak, for de efterfølgende behandlinger, som nu holder min migræne på afstand.

Inge
Preben jeg vil gerne takke dig rigtig mange gange for din behandling af mine smerter i hoften. Jeg har gået med disse smerter i mere end en måned. Når smerterne har været værst, har de været på en 10. I dag er smerterne på en 2. Du er så dygtig, og jeg føler mig så tryg ved din behandlinger. Du får max point fra mig og en stor varm anbefaling.

Peter
Er super tilfreds med den hjælp jeg har fået hos Trehøje VelværeCenter, har haft smerter i nakke og skulder og er stort set smertefri. De bedste anbefalinger fra mig.

Trine
Fantastisk hjælp i forbindelse med springerknæ til vores datter! Varmt anbefales til andre.

Hanne
Har i mange år lidt af rastløse ben (RLS), som er blevet værre med årene.
Efter 9 behandlinger á 40 min. i intermitterende vakuum terapi-maskinen, kan jeg nu gå betydelig længere uden smerter. Jeg kan nu sidde stille og høre foredrag eller se teater uden at bevæge benene og jeg sover dejligt om natten.
Jeg føler mig meget “lettere” og har fået mere energi og har i dag gået 6 km uden stop og uden smerter.
Der er blevet ro i kroppen og ved vedvarende træning og eventuelt med månedlige vakuum-behandlinger fremover, så tror jeg på et rigtigt godt resultat.

Lise
Jeg har smallfiber neuropati – en sygdom, der udarter sig i at jeg har konstante smerter i hele kroppen samt at jeg har meget uro i mine ben og arme. Desuden mister jeg balancen engang imellem (ikke svimmelhed). Vakuum har hjulpet mig med mine smerter og uroen er blevet betydelig mindre.
Mit behov for smertebehandling er reduceret efter vakuum behandlingerne

Bodil
Grundet min kroniske sygdomme – KOL og leddegigt – er jeg plaget af natlige kramper i lægmuskulaturen og har konstante smerter i mine led. Normalvis vågner jeg op til 5 gange om natten med kramper, men efter bare 4 behandlinger i intermitterende vakuum terapi har jeg kunne sove hele natten igennem. Ligeledes har behandlinger afhjulpet nogle af de smerter jeg har på grund af min leddegigt – jeg tager nu udelukkende smertebehandling ved behov.
Nu kan jeg igen gå ture og være generelt mere aktiv i dagligdagen.

Vibeke
Jeg valgte intermitterende vakuum terapi, da jeg efter min datters fødsel fik tiltagende smerter i ben og hofte. Efter diverse behandlinger og udredninger fandt man frem til en betændelsestilstand i begge slimsække i hofterne samt begyndende slidgigt. Desværre har ingen af de anbefalede behandlinger hjulpet mig og gennem de sidste 3 år, er smerterne taget til i styrke. Jeg har især smerter om aftenen og om morgenen, når jeg skal i gang. Ligeledes bliver min nattesøvn afbrudt af uro, da jeg må vende og dreje mig for at finde et behageligt leje med mindst mulige smerter. De fleste nætter må jeg op og gå rundt for at få ro i kroppen og sover kun 3-4 timer hver nat.
Jeg har nu været igennem 10 intermitterende vakuum terapi behandlinger og det har givet mine ben ro og smerterne i hofterne er væsentligt mindre. Jeg sover nu 6-7 timer uden problemer og min krop er langt bedre udhvilet. Jeg føler, at mine ben er blevet lettere og det er rigtig dejligt med mindre smerter i løbet af dagen. Jeg har nu holdt 14 dages pause og har det stadig fint, men jeg syntes jeg trænger til en op følgende behandling og så er det jo godt jeg nu ved, hvor jeg kan gå hen og få hjælp

Viola
Mine smerter i benene om natten er væk. Jeg har i en del år haft smerter i mine ben og jeg kan ikke længere gå ture uden at mine ben og muskler gør ondt. Min fysioterapeut henviste mig til intermitterende vakuum terapi, da han følte, at han ikke kunne gøre mere for mig. Efter 10 behandlinger er der sket rigtig meget. Mine smerter i benene om natten er væk, jeg har fået en dejlig varme i mine fødder og de føles mere bløde og jeg kan bevæge dem bedre, hvilket er længe siden jeg har kunnet det.  Jeg har også fået mere energi og der går længere tid, inden jeg mærker smerte i mine ben når jeg går mine ture. Jeg glæder mig til at fortsætte behandlingen for det virker.