Hos Trehøje Velvære er vi utrolige taknemmelige for, at vi hver eneste dag kan hjælpe mennesker ud af ubehag og smerter og derved bidrage til større livskvalitet for dem der kommer her på klinikken.
Trehøje Velvære har 18 års behandlingserfaring og er i øjeblikket ved at udvide behandlingskompetencerne på klinikken. Vores overbevisning er at kroppen er mere end de fysiske ting vi kan se og at vore følelser, tanker og adfærd har stor betydning for vores sundhed.

Vores tilgang til behandlinger er altid at finde årsagen til de forskellige symptomer vores krop udsender.

Ved at lytte og forstå kroppens signaler, kan vi gennem et tæt og troværdigt samarbejde med dig afhjælpe de fleste symptomer.

I Trehøje Velvære vil du altid møde en ærlig og kærlig tilgang til et behandlingsforløb. Vi stiller store krav til os selv, men også til dig, da vi altid når længst gennem et troværdigt samarbejde. Derfor har vi samlet et behandlerteam som kan hjælpe dig på flere niveauer. Vores erfaring fortæller, at det kan være svært at stå alene og at vi har svært ved at ændre på indgroede vaner og adfærd. Derfor tager vi altid et individuelt udgangspunkt og støtter dig lige der du er i dit liv.